Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهریآنلاین، ویروس کرونا جهان را فرا گرفته است. هم خودش هم ترسش هم خبرش . همه لحظه به لحظه اخبارش را دنبال می کنند. شاید بهترین توصیف در مورد این ویروس، تعبیر «ایرج حریرچی» قائم مقام وزیر بهداشت ایران بود که خود هم به آن مبتلا شد «ویروس «دموکراتی» است که فقیر و غنی و مسئول و غیر مسئول نمی‌شناسد و در صورت تماس همه را مبتلا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» در این میان در ایران اما مسئولان و چهرههای بسیاری را مبتلا کرده است. موضوعی که شاید به نوعی تاییدی بر دیر مطلع شدن مسئولان از ورود این ویروس به ایران هم باشد چرا که اگر زوداتر فهمیده بودند شاید حداقل بیشتر رعایت می کردند تا خود دچار آن نشوند.

طبق آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت ویروس کرونا تا امروز، ۲۰ اسفند ۷۱۶۱ نفر را مبتلا کرده و ۲۳۷ نفر هم جان خود را از دست داده اند.  در این میان  چهره‌های شناخته شده بسیاری به آن دچار شده‌اند. چهره‌های بسیاری هم جان خود را از دست داده‌اند.

نخستین شخصی که در میان شخصیت‌های سیاسی نتیجه ابتلای آن به ویروس کرونا مثبت اعلام شد؛ مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه ۱۳ تهران نیز که از شب ٢ اسفند با علایم ویروس کرونا در بیمارستان عرفان سعادت آباد بستری شده بود، با انجام آزمایش، مبتلا به ویروس اعلام شد و به بیمارستان مسیح دانشوری، محل قرنطینه بیماران کرونایی تهران اعزام شد.

محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس هم سه‌شنبه ۶ اسفند از ابتلای خود به ویروس کرونا خبر داد. او در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «این پیام را در شرایطی می‌دهم که چندان امیدی به ادامۀ حیات در این دنیا ندارم».

در بین نمایندگان احمد امیر آبادی فراهانی در این زمینه بسیار حاشیه ساز شد و  ابتدا ابتلای خود به ویروس کرونا را تکذیب کرد و حتی از اینکه صندلی اش در مجلس ضد عفونی شده بسیار شاکی شد اما بعد معلوم شد که به این بیماری دچار شده است. دو روز بعد حسن‌بیگی، دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی، حال امیرآبادی فراهانی را «بسیار بد» توصیف کرد.

محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم که از نخستین روزهای شیوع این ویروس با بیماران در تماس بود، در قرنطینه قرار گرفت. او پیش از آن نسبت به موقعیت قم هشدار داده و گفته بود موقعیت این شهر «مناسب نیست» و من از وزارت بهداشت و هیئت دولت می‌خواهم «قم را جور دیگری ببینند تا شاهد اپیدمی کرونا در قم نباشیم».

ابتلای معصومه ابتکار معاون امور زنان ریاست جمهوری به ویروس کرونا، روز پنجشنبه ٨ اسفند در پی شرکت در نشست هیئت دولت اعلام شد و او در منزل خود خود در قرنطینه قرار گرفت.

حجت الاسلام ولمسلمین مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم و رئیس کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، همان روز با انتشار ویدئوئی اعلام کرد که نتیجه آزمایش وی نیز مثبت بوده است. او نیز در این ویدئو اطلاع داد که در قرنطینه قرار گرفته و اظهار امیدواری کرد که «ملت بر کرونا غلبه» کند.

ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت کشور به ویروس کرونا، روز سه‌شنبه ۶ اسفند از سوی علیرضا وهاب‌زاده مشاور وزیر بهداشت اعلام شد و وی همان روز با انتشار ویدئوئی، به ابتلای خود به ویروس کرونا اذعان کرد و گفت که از روز پیش از آن در مکانی در قرنطینه بسر می‌برد.

خبر ابتلای حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری و دبیر جامعه روحانیت مبارز نیز روز  ۹ اسفندماه منتشر شد، اما پس از قرارگرفتن در سیر درمان خبرها نشان دهنده آن است که روند بهبودی او آغاز شده است.

پنجشنبه ۸ اسفندماه هم اعلام شد معصومه آقاپور علیشاهی نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی  نیز به این ویروس مبتلا شده و هم اکنون نیز در حال طی مراحل درمانی است.

محمدرضا منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه و ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از دیگر مبتلایان به این ویروس است که اعلام کرد خود و همسرش به این بیماری مبتلا شده بودند و در حال بهبودی هستند.

شایعه ابتلای برخی مسئولان

در این میان شایعه ابتلای علی ربیعی سخنگوی دولت به دلیل حضور در کنار حریرچی در نشست خبری،اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، سکینه الماسی د نماینده دیر، کنگان و جم ، محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، احمد امیرآبادی فراهانی نماینده قم، محسن هاشمی و برخی دیگر از اعضای شورای شهر تهران و برخی چهره‌های دیگر نیز مطرح شده بود که با انجام تست و آزمایش منفی اعلام شد.

شایعات تا آنجا پیش رفت که شایعه در گذشت برخی مسئولان مانند رئیس هلال احمر کشور هم منتشر شد که لحظاتی بعد «محمود رضا پیروی» در پیامی ویدیوئی خبر را تکذیب کرد.

جدول؛ اسامی و وضعیت مسئولانی که به ویروس کرونا دچار شدند نام سمت وضعیت حسین شیخ الاسلام سفیر سابق کشورمان در دمشق و معاون پیشین وزارت خارجه ایران فوت شده محمد میرمحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام فوت شده احمد تویسرکانی مشاور رئیس قوه قضائیه فوت شده هادی خسروشاهی سفیر سابق در واتیکان فوت شده محسن حبیبی متولی حوزه علمیه مجتهدی فوت شده محمد علی رمضانی دستک نماینده منتخب مجلس یازدهم فوت شده رضا پورخانعلی مدیر جهاد کشاورزی رودبار فوت شده مجتبی فاضلی رئیس دفتر آیت الله شبیری زنجانی فوت شده فاطمه رهبر نماینده پیشین مجلس و رئیس سابق سازمان بهزیستی فوت شده محمدرضا راه‌چمنی نماینده دوره دهم مجلس فوت شده فرزاد تذری معاون پیشین اداره سیاسی سپاه و از مسئولان اطلاعات سپاه پاسداران فوت شده معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در قرنطینه علی آقازاده نماینده منتخب مجلس یازدهم تحت درمان مرتضی رحمان زاده شهردار یکی از مناطق تهران بهبود یافت ایرج حریرچی معاون وزارت بهداشت در قرنطینه محمود صادقی نماینده دوره دهم مجلس در قرنطینه آیت الله موسی شبیری زنجانی از مراجع تقلید قم در قرنطینه احتیاطی پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس ایران تحت درمان مجتبی ذوالنوری نماینده دوره دهم مجلس در قرنطینه فریدالدین حداد عادل فرزند غلامعلی حدادعادل از اقوام آیت الله خامنه‌ای در قرنطینه محمدرضا قدیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در قرنطینه معصومه آقاپور علیشاهی‌ نماینده دوره دهم مجلس در قرنطینه مصطفی پورمحمدی معاون پیشین وزرات اطلاعات، عضو کابینه دولت احمدی نژاد و دولت روحانی  مرخص شده محمد جهانگیری معاون سازمان نظام پزشکی در قرنطینه محمدرضا منصوری نماینده ساوه در مجلس دهم در قرنطینه اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در قرنطینه محمدعلی رمضانی نماینده منتخب مجلس یازدهم از گیلان در قرنطینه زهره الهیان نماینده منتخب مجلس یازدهم از تهران در قرنطینه کد خبر 491357 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۲۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟

چند روزی بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس باقی نمانده و بالاخره تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص خواهد شد. ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که انتخابات پایان یافته در حالی که چنین نیست و با توجه به این که کرسی های باقی مانده اکثرا به شهرهای بزرگی چون تهران تعلق دارند اهمیت حضور مردم در همه پرسی ۲۱ اردیبهشت را دو چندان می‌کند.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

این انتخابات در ۲۲ حوزه «تهران، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس» «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردی»، «بیرجند، درمیان و خوسف»، «مشهد و کلات»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدابنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبدکاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی»، «ملایر» و «ورامین» برگزار خواهد شد. 

چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای دهند؟

کسانی که در مرحله اول انتخابات رای نداده باشند، در مرحله دوم می‌توانند رای دهند. کسانی که در مرحله اول رای داده‌اند فقط در همان حوزه انتخابیه می‌توانند رای دهند.

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، «کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند نمود و کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.»

مردم با مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس به وظیفه شرعی و سیاسی خود عمل کنند

غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: در انتخابات دور دوم مجلس مردم برای هر کرسی دو گزینه برای انتخاب دارند و این کار را برای آنان آسان‌تر می‌کند. 

او افزود: مردم باید با مشارکت بیشتری نسبت به دور اول در انتخابات شرکت و بار دیگر به تکلیف دینی،سیاسی و اجتماعی خود عمل کنند.

مصباحی مقدم متذکر شد: آینده چهار سال بعدی قوه مقننه به دست مردم است وانتخاب برای تعیین تکلیف چهل و پنج کرسی باقی مانده مجلس اهمیت بسزایی دارد .

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از احزاب و تشکل‌های سیاسی تقاضا دارم تا به صورت مشترک لیست بدهند تا کاندیداها پشتوانه سیاسی و اجتماعی محکم‌تری داشته باشند.

انتخابات دور دوم مجلس نقش بسزایی در آینده چهار سال بعد کشور دارد

همچنین قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی انتخابات‌های بسیاری در کشور برگزار شده و مردم همواره با مشارکت بالا پای صندوق‌های رأی آمده‌اند. 

او افزود:در کشور ما مسئولان با انتخاب مردم مشخص می‌شوند و احزاب و تشکل‌های سیاسی باید مردم را به شرکت در انتخابات تشویق و نقش آنان را در عرصه های مهم کشور پررنگ‌تر کنند.

حشمتیان متذکر شد: امیدوارم که انتخابات آینده شاهد مشارکت بیشتری از مردم باشیم چرا که این دوره از انتخابات نقش پررنگی در شیوه شکل گیری مجلس و سرنوشت جامعه دارد لذا از آحاد جامعه تقاضا داریم به همه پرسی چند روز آینده بی تفاوت نباشند.

حشمتیان درباره چینش هیات رئیسه مجلس دوازدهم افزود: در مجلس دوازدهم شاهد رقابت بین جریان‌های اصولگرایی هستیم و معتقدم که اتحاد شورای وحدت و ائتلاف در شکل گیری هیات رئیسه آینده نقش پررنگی دارد .

رئیس خانه احزاب تاکید کرد: بعد از اعلام نتایج انتخابات دور دوم می‌توانیم با اطمینان بیشتری درباره ترکیب هیات رئیسه مجلس گمانه زنی کنیم.

مشارکت بالای مردم مجلسی قوی می‌سازد 

علی‌اکبر علیزاده نماینده مجلس نیز در گفت‌وگویی با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

توصیه رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت مشارکت مردم در انتخابات 

مقام معظم رهبری درباره اهمیت حضور مردم در انتخابات فرموده اند: خیلی‌ها ممکن است پای صندوق‌ها نیایند؛ به‌خاطر این‌که حوصله‌اش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمی‌دانند، متوجه تأثیر رأی خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیده‌اند؛ یا کسی را هم که شناخته‌اند، نپسندیده‌اند؛ لذا نمی‌آیند. تلاش شما - خانواده‌ها و دوستان‌تان - باید این باشد که مشارکت را به معنای حقیقی کلمه حداکثری کنید.

ایشان همچنین فرموده اند: در زمینه‌ی مشارکت مردم، هر طور که می‌توانید، روی خانواده‌ها و دوستان‌تان کار کنید. مشارکت، یکی از اساسی‌ترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طوری نیست. آنهایی که به‌خاطر نه گفتنِ به نظام نمی‌آیند، درصد خیلی کمی‌اند. یک عده به‌خاطر بی‌حالی نمی‌آیند؛ یک عده به‌خاطر بی‌حوصلگی نمی‌آیند؛ یک عده روز جمعه کار دیگری دارند و نمی‌آیند؛ اینها را شما راه بیندازید والا کسانی که معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر میزند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمی‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فرزانه فصیحی، اولین بانوی ایرانی در دوومیدانی لیگ الماس
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • دیدار مسئولان خوروبیابانک با خانواده شهید حسین ایرانی
  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی