Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر صنعت در پاسخ به سوالی در ارتباط با افزایش قیمت خودروهای وارداتی در بازار گفت: بخشی از دلایل افزایش سطح عمومی قیمت‌ها در بازار متاثر از نظام عرضه و تقاضا است، در حالی که نظارتها در قیمت و عرضه و تقاضا در بازار وجود دارد، اما شرایط فعلی نشان می‌دهد که اخبار سیاسی - اجتماعی و حتی عرضه‌های کاذب ابعاد روانی نامناسبی در بازار ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : روند افزایشی قیمت خودرو این روزها واقعا عصبی کننده است. اگر مصرف کننده ای بخواهد برای مسافرت های تابستانی خودرویی داخلی -تاکید می کنم داخلی و نه خارجی - خریداری کند قیمت را باید به صورت ساعتی چک کند زیرا معلوم نیست قیمتی را که امروز به وی اعلام کرده‌اند فقط در خوش بینانه ترین حال فقط برای همان امروز اعتبار داشته و صبح فردا باید قیمت جدیدی را از همان خودرو در بازار ببیند. 
به گزارش آفتاب‌نیوز؛ سایت عصرایران نوشت: نوسانات شدید قیمت خودروهای خارجی که هیچ!(فعلا به آن نمی پردازیم) اما قیمت خودروهای داخلی در بازار طی هفته جاری به شدت بالا رفته و اگر به قیمت برخی از این خودروها نگاه کنید واقعا در شوک فرو می روید که خودرویی مانند مزدا 3 که تکنولوژی آن مربوط به 10 سال پیش بوده و حتی این خودرو با این اتاق را در بازارهای دنیا نمی‌بینید چگونه باید با قیمت حدود 250 میلیون تومان آن هم با منت بخرید؟
وضعیت عرضه خودرو ازسوی برخی خودروسازان را نیز می‌توان قطره چکانی توصیف کرد زیرا اگر هم طرح فروشی اعلام می‌شود در کسری از ثانیه ظرفیت پر و سایت فروش بسته می‌شود.
در کنار این عوامل اعلام خبرهایی مبنی بر خروج شرکت‌هایی مانند پژو، سیتروئن و هیوندایی نیز خود باعث آشفته‌تر شدن فضای بازار شده و قیمت‌ها را بالاتر برده است به طوری که قیمت پژو 2008 - اولین خودروی تولید مشترک پژو و ایران خودرو در قالب قرارداد مشترک - را 25 میلیون تومان افزایش داده است. 
بررسی‌ها از بازار خودروی تهران نشان می دهد حتی پراید نیز برای خود در این بازار جایی باز کرده و قیمت آن در بازار با افزایش 2 میلیون تومانی همراه شده است. روز گذشته شرکت سایپا برای کنترل قیمت‌ها، طرح فروش تعدادی از خودروهای خود را که بیشتر آنها از خانواده پراید بودند اعلام و پس از آن، هجوم برای خرید به این سایت به حدی بود که سایت فروش برای مدتی بالا نمی‌آمد!
بررسی قیمت خودروهای داخلی نسبت به 10 روز گذشته نشان می‌دهد خودروهایی مانند ساندرو استپ وی، ساندرو، مزدا 3، تندر 90، دنا، آی 20، اکسنت، سراتو، برلیانس، پژو از تمامی مدل شامل 206 و 207 و حتی پراید از 2 تا 40 میلیون تومان در بازار فقط طی 10 روز افزایش قیمت داشته است.
قیمت‌های بی حساب و بی ربطی که امروز در بازار خودروهای داخلی شاهد آن هستیم در حالی است که اگر بخواهید با همین قیمت نیز خودرو را خریداری کنید باید زیر منت فروشنده قرارگرفته و این حرف را بشنوید که "الان که دارم این خودرو را به تو می‌فروشم نمی‎توانیم دوباره آن را  با همین قیمت در فروشگاه جایگزین کنم" و بنابراین خریدار باید با کلی شرمندگی پول هنگفت را پرداخته و خودرو را بخرد!
عرضه محدود خودرو از سوی خودروسازان، حضور شدید واسطه‌ها و دلالان در بازار، هجوم مردم برای خرید خودرو نه برای مصرف بلکه برای حفظ سرمایه را می‌توان برخی از دلایل افزایش قیمت خودرو در بازار دانست. به نظر می رسد عامل اخیر مهمتر است زیرا بخش مهمی از تقاضا را می‌توان برای حفظ سرمایه یا کسب سود یا نگرانی از افزایش بیشتر دانست و بر این اساس بیم آن می رود با این روند در آینده بسیار نزدیک شاهد انفجار بیشتر قیمت و نه حباب در این بازار باشیم.
در جدول زیر قیمت تعدادی از خودروهای داخلی اشاره در این مطلب آمده است. این قیمت‌ها در آخرین ساعات روز گذشته اخذ شده و لذا با توجه به قیمت لحظه‌ای که هم اکنون در بازار وجود دارد امکان تغییر آن وجود دارد.

قیمت‌های درج شده مربوط به خودروهای کاردکس در بازار است و در صورتی که خریدار خواهان خودروی دارای پلاک باشد باید رقمی اضافه‌تر را پرداخت کند.
معمولا زمان پلاک شدن خودرو های کاردکس یک هفته تا 10 روز بستگی به کارخانه تولیدکننده خودرو دارد.
معاون وزیر صنعت: دلیل گرانی خودرو را نمی‌دانم!
به نوشته خبرگزاری تسنیم؛ هیچ مانعی برای انجام ثبت سفارش خودرو توسط نمایندگی‌ها انجام نشده حال اینکه چرا قیمت این محصولات در بازار گران شده است. معاون وزیر صنعت گفت: هیچ نوع مانعی برای انجام ثبت سفارش خودرو توسط نمایندگی‌ها انجام نشده حال اینکه چرا قیمت این محصولات در بازار گران شده است بنده فرصتی برای بررسی دلیل این امر نداشتم.
مجتبی خسروتاج امروز در نشست خبری در خصوص سامانه خرید و فروش ارز (نیما) اظهار کرد: نرخ 4200 تومانی ارز تغییری نخواهد داشت و براساس ثبت سفارش‌های انجام شده به واردات کالا اختصاص می‌یابد هرچند که اخیرا درخواست تعیین اولویت‌هایی برای واردات ارز شده است.
وی در خصوص واردات غیرقانونی 6400 خودرو خارجی بدون انجام ثبت سفارش در سال گذشته گفت: این تعداد خودرو درست است که به صورت قانونی وارد کشور نشده بود، اما عوارض گمرکی توسط وارد کنندگان آنها پرداخت شده بود. بنابر این نمی‌توان واژه قاچاق را درباره آنها به کار برد اما ورد آنها به کشور غیرقانونی بود که اطلاعات این موضوع در اختیار دستگاه اطلاعاتی سازمان حمایت و تعزیزات و... قرار گرفت.
رئیس سازمان توسعه تجارت همچنین درباره خروج آمریکا از برجام و ادامه وضعیت تجارت کشور در این شرایط گفت: در سالهایی که با اتحادیه اروپا نیز ارتباطات مناسبی نداشتیم و ظرفیت‌های جهانی ما به این شکل نبود توانستیم فعالیت خود را ادامه دهیم.  مواضع سیاسی اتحادیه اروپا بعد از خروج آمریکا از برجام خوب بوده است اما اروپا با شرایطی روبرو شده است که به هیچ وجه با آن مواجه نبوده است.
خسروتاج تصریح کرد: مجموعه مقرراتی در بازار اتحادیه اروپا مبنی بر سرمایه‌داری و بازار آزاد حاکم است که نمی‌ـواند به شرکتهای خصوصی و حتی شرکتهای دولتی و حتی شرکتهایی که بخش کوچکی از آن خصوصی باشد دستور دهد؛ براین اساس شرکتها براساس منافع خودشان اقدام به تصمیم‌گیری درباره همکاریها با ایران خواهند داشت.
وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با افزایش قیمت خودروهای وارداتی در بازار گفت: بخشی از دلایل افزایش سطح عمومی قیمت‌ها در بازار متاثر از نظام عرضه و تقاضا است، در حالی که نظارتها در قیمت و عرضه و تقاضا در بازار وجود دارد، اما شرایط فعلی نشان می‌دهد که اخبار سیاسی - اجتماعی و حتی عرضه‌های کاذب ابعاد روانی نامناسبی در بازار ایجاد می‌کند.
وی تصریح کرد: وقتی سرمایه‌های سرگردان در کشور ببینند که بازارهای موازی شرایط مناسبی وجود ندارد و نمی‌تواند خرید و فروش سکه و ارز یا مسکن انجام دهند ممکن است به سمت بازارهای دیگر از جمله خودرو بروند.
معاون وزیر صنعت تاکید کرد: هیچ نوع مانعی برای انجام ثبت سفارش خودرو توسط نمایندگی‌ها انجام نشده حال اینکه چرا قیمت این محصولات در بازار گران شده است بنده فرصتی برای بررسی دلیل این امر نداشتم. کد خبر: ۵۲۸۴۱۸ تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۶ تعداد نظرات: ۱۱ نظر

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۸۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار/ موج شدید گرانی مسکن در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گزارش جدید بانک مرکزی از «تحولات معاملات بازار مسکن شهر تهران در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳» که برگرفته از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است، توسط اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی‌بانک مرکزی تهیه و منتشر شد. این گزارش اگر چه نشان می داد که متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران ۸۱۶.۳ میلیون ریال بوده و نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۰.۲ و ۲۲.۹ درصد افزایش دارد و چندان نمی تواند در خور توجه باشد اما همین رشد اندک هم نشان داد که بازار مسکن در هر حالتی حتی راکد به لحاظ خرید و فروش هم افزایش یابد.

بازار مسکن در فروردین ماه امسال همچنان در رکود قرار دارد

نکته ای که در گزارش اخیر بانک مرکزی قابل تامل است این است که بازار مسکن در فروردین ماه امسال همچنان در رکود قرار دارد. در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳، تعداد آپارتمان‌های مسکونی معامله شده در شهر تهران به ۱.۵ هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب ۷۵.۶ و ۱۴.۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

اقتصادآنلاین در گزارشی نوشت: بررسی توزیع تعداد واحدهای مسکونی معامله شده در شهر تهران به تفکیک عمر بنا در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از آن است که از مجموع ۱۵۰۸ واحد مسکونی معامله شده، واحدهای تا ۵ سال ساخت با سهم ۳۰.۱ درصد، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده‌اند.

اما کارشناسان و فعالان بازار مسکن معتقد هستند که مسکن هنوز خود را با دلار ۶۰ هزار تومانی وفق نداده است و اگر بخواهیم منصفانه با قیمت مسکن برخورد کنیم باید اذعان کنیم که قیمت مسکن هنوز با دلار ۴۰ هزار تومانی خود را نشان می دهد.

احمد رضا مختاری یکی از مشاوران املاک گفت: این روزها بازار مسکن هنوز قیمت های خود را پیدا نکرده است و به نوعی هنوز بازار مسکن گیج است. هر چند باید پذیرفت که تورم در تمام کالاها رخ داده است و بی انصافی است که بگوییم مسکن نباید گران شود.

هنوز مسکن با دلار ۴۰ هزار تومانی و حتی ۵۰ هزار تومانی خود را وفق داده است

او ادامه داد: هنوز مسکن با دلار ۴۰ هزار تومانی و حتی ۵۰ هزار تومانی خود را وفق داده و هنوز به دلار ۶۰ هزار تومانی عادت نکرده است.

اما فردین یزدانی کارشناس اقتصاد مسکن در پاسخ به این پرسش که علیرغم اینکه مسکن در رکود به سر می برد اما گزارش اخیر بانک مرکزی نشان داد که قیمت مسکن ولو اندک افزایش دارد؟ گفت: دلیل اصلی افزایش قیمت مسکن در این روزها می تواند در درجه اول افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی هزینه های ساخت باشد.

دلیل افزایش قیمت مسکن در درجه اول افزایش ۴۰ تا ۴۵ درصدی هزینه های ساخت باشد

او ادامه داد: افزایش هزینه های ساخت عمده ترین دلیل این روزهای رشد قیمت مسکن در بازاری که در حالت رکود به سر می برد باشد. به هر حال همه به خوبی می دانیم که بازار مسکن در رکود به سر می برد و نمی توان این رشد قیمت که چندان هم زیاد نیست بر گردن بازار و معاملات مسکن دانست.

نمی توان انتظار داشت که قیمت مسکن ثابت باقی بماند

مدیر علمی طرح جامع مسکن تصریح کرد: باید در این خصوص نیز تاکید داشت که وقتی بازار مسکن راکد است قیمت هر کالایی نیز ثابت باقی بماند اما به هر افزایش قیمت نهاده های تولید مسکن در چند ماه اخیر باعث شده تا اکثر سازنده ها با قیمت های بالا نسبت به سال گذشته واحد مسکونی خود را تکمیل کنند. پس با این اوصاف نمی توان انتظار داشت که قیمت مسکن ثابت باقی بماند.

یزدانی تاکید کرد: هر چند در گزارش اخیر بانک مرکزی هم اگر دقت کنید قیمت ها خیلی افزایشی نبوده است اما به هر حال همین که ثابت نبوده و نسبت به ماه گذشته حدود ۲۲ درصد رشد داشته است این بدین معنی است که مسکن هم کالایی است که دارای هزینه های تولید است و حتی اگر در رکود به سر ببرد باز هم افزایش قیمت خواهد داشت.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904476

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت مسکن در بازار/ موج شدید گرانی مسکن در راه است؟
  • افت چند میلیونی «کوییک دنده‌ای S» در ۲۴ ساعت
  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت +جدول
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد