Web Analytics Made Easy - Statcounter

جدیدترین گزینه‌های مطرح برای ۷ استانداری‌ استان کشور را منتشر شد.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در یک جلسه علنی ‌با اکثریت آراء، طرح اصلاح قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان را تصویب کردند و شورای نگهبان نیز کلیات این مصوبه مجلس را ‌تأیید کرد و رئیس جمهور نیز در نامه‌ای، این قانون را به تمامی دستگاه‌های اجرایی، وزارتخانه‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ابلاغ کرد.

براساس این طرح، ‌به‌کارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات مربوطه بازنشسته یا بازخرید شده یا بشوند، در دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386/7/8 و کلیه دستگاه‌هایی که به‌نحوی از انحاء از بودجه عمومی کل کشور استفاده می‌کنند، ممنوع شد.

براساس این قانون، ‌استانداران همدان، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، اصفهان، زنجان، سمنان، فارس، البرز، قم، یزد، ایلام و تهران بازنشسته شدند.

در جلسه 23 آبان هیئت دولت، ‌سید سعید شاهرخی برای استانداری همدان، فتح الله حقیقی به عنوان استاندار زنجان و احمدعلی موهبتی به عنوان استاندار جدید سیستان و بلوچستان منصوب شدند.

وزیر کشور نیز ضمن قدردانی از زحمات و خدمات استانداران بازنشسته، برای‌ ١١ استان در احکام جداگانه‌ای یکی از معاونان استانداران استان‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، فارس، قم و یزد را به عنوان سرپرست استانداری منصوب کرد.

‌در جلسه 7 آذرماه هیئت دولت،با رای هیئت وزیران آقایان محمدرضا پورمحمدی به عنوان استاندار آذربایجان شرقی، محمدصادق معتمدیان به عنوان استاندار خراسان جنوبی، محمدعلی شجاعی به عنوان استاندار خراسان شمالی و احمد حسین‌زادگان به عنوان استاندار مازندران تعیین شدند.

‌جدیدترین گزینه‌های استانداری استان‌های باقی مانده به شرح زیر است:‌

ردیف نام استان گزینه های مطرح جدیدترین سوابق 1 خراسان رضوی

1)علیرضا رزم‌حسینی

2)قربان میرزایی

1) از سوابق رزم حسینی می‌توان به عضویت در هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه استان کرمان، مدیرعاملی و ریاست هیئت مدیره مجتمع صنعتی کرمان، مدیرعاملی شرکت ماشین‌آلات راه‌سازی کرمان، مشاور بازرگانی بنیاد مستضعفان و جانبازان و استانداری کرمان اشاره کرد.

2) میرزایی در حال حاضر سرپرست استانداری خراسان‌رضوی است و معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری این استان نیز از دیگر سوابق وی است.

2 ‌سمنان

1) محمدرضا صالحی

1) دبیر کاروان تدبیر و امید، مشاور نهاد و مدیرکل پیگیری معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری،‌ مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، عضو مجمع استانداران جمهوری اسلامی، معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران، معاون سیاسی و امنیتی استانداری بوشهر، ‌سرپرست حوزه معاونت برنامه‌ریزی استانداری مازندران، فرماندار گرگان و ... ‌از ‌سوابق کاری صالحی محسوب می‌شود. 3 فارس

1) جواد اطاعت

2)یدالله رحمانی

3) عنایت الله رحیمی

4) حیدر اسکندرپور

1) ‌مدیرکل مطالعات و تحقیقات سیاسی وزارت کشور، دبیر کمیسیون احزاب و تشکل‌های سیاسی، دبیر همایش تحزب و توسعه سیاسی، عضو شورای عالی پژوهشهای علمی ریاست جمهوری، نماینده مجلس شورای اسلامی‌ و ... از جمله سوابق اطاعت است.

2) ‌معاون امور هماهنگی و اقتصادی استاندار فارس،‌ سرپرستی سازمان برنامه و بودجه استان کهکیلویه و بویر احمد، ریاست سازمان برنامه و بودجه استان ایلام، ریاست سازمان برنامه و بودجه استان بوشهر.‌از جمله سوابق مدیریتی رحمانی است.

3) ‌معاون عمرانی استاندار فارس، مدیرکل دفتر فنی استانداری فارس و ... از مهمترین سوابق رحیمی است.

4 قم

1) مهرداد غضنفری

2) محمدرضا هاشمی

1) از سوابق مهرداد غضنفری می توان به ‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استاندار لرستان و ‌معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم اشاره کرد.‌

2) ‌محمدرضا هاشمی ‌معاون سیاسی امنیتی استاندار قم، معاون استاندار سمنان و فرمانداری شاهرود را در کارنامه خود دارد.

5 یزد

1) محمدعلی طالبی

2) علی زینی‌وند

2) رئیس کمیته سیاست داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیر کل سیاسی انتظامی استانداری ایلام (1384-1381)، مشاور در شورای عالی امنیت ملی، عضو شورای عالی اطلاع رسانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و ... از مهمترین سوابق زینی‌وند است. 6 تهران

1) شکرالله حسن‌بیگی

2) سید سلمان سامانی

3) علی‌اصغر احمدی

1) سرپرست فعلی استانداری تهران

2) معاون حقوقی و امور مجلس وزیر کشور

3) معاون سیاسی سابق وزیر کشور

7 ایلام

1) حسن کلانتری

2) محمدابراهیم الهی‌تبار

2) ‌فرمانداری شهرستان‌های ملایر، همدان، نهاوند و کبودراهنگ، مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری همدان، ‌معاون‌ سیاسی و امنیتی استانداری همدان و معاون سیاسی استاندار کرمانشاه از جمله سوابق الهی تبار است.‌

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استانداران قانون منع بکارگیری بازنشستگان وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۸۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • تردید یک گزینه دیگر: سر نخواستن بایرن دعوا است!‏
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • اختصاص ۴۲۰ میلیارد ریال برای زیرساخت‌های بازارچه های مرزی ایلام