Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴ سی گزینه نهایی شهرداری تهران اعلام شده است. در میان این سی گزینه، هم افراد مشهور هستند و هم افراد گمنام. به صورت کلی می‌توان گزینه‌های شهرداری را در چند گروه دسته بندی کرد:

۱- وزیران: عباس آخوندی (وزیر سابق مسکن) رضا اردکانیان (وزیر فعلی نیرو) علی ربیعی (وزیر سابق کار) مهمترین افراد در این دسته هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این جمع بیشترین شانس متعلق به عباس آخوندی است که از نظر بسیاری، عملکرد خوبی در وزارت راه و شهرسازی از خود به یادگار گذاشت. علی ربیعی احتمالا به جز حبیب زاده، متحد دیگری در شورای شهر تهران ندارد و اردکانیان هم بعید است وزارت بزرگ نیرو را به خاطر شهرداری تهران رها کند.

۱- معاونان وزیر: کامل تقوی نژاد (معاون وزیر اقتصاد) نصرالله جهانگرد (معاون وزیر ارتباطات) به نسبت وزیران شانس بیشتری دارند. به هر حال مسئولیت صندلی شهرداری از معاونت یک وزیر جذاب‌تر است. ارتباط با دولت هم وجود دارد. تقوی نژاد و جهانگرد، گزینه‌های جدی انتخاب شهردار به شمار می‌روند.

۲- زنان: معصومه ابتکار، شهیندخت ملاوردی، الهه کولایی. به نظر می‌رسد این افراد تجربه کافی برای شهرداری تهران را نداشته باشند. البته معصومه ابتکار فردی است که سابقه عضویت در شورای شهر تهران را دارد و البته یک چهره حامی محیط زیست به شمار می‌رود. با این حال ابتکار هم باید رضایت روحانی را برای خروج از دولت به دست بیاورد.

۳- معاونان شهردار و مجموعه شهرداری: رئیس شورای شهر تهران، چهره خاص هر دوره برای انتخاب شهردار است. او طرفداران خاص خود را دارد، اما مخافان جدی جدا شدن او از شورای شهر هم در شورا حضور دارند.

محسن پورسیدآقایی (معاون فعلی حمل و نقل) پیروز حناچی (معاون فعلی فنی) ابرا هیم شیخ (معاون فعلی نیروی انسانی) ایرج معزی (معاون فعلی فنی عمرانی) حجت میرزایی (معاون سابق) سمیع الله حسین مکارم (معاون سابق) از دیگر افرادی هستند که برای جانشینی افشانی مطرح شده اند. از این جمع حسینی مکارم و میرزایی، به خاطر اختلاف با شهردار سابق، از مسئولیت خود برکنار شدند. با این حال به نظر می‌رسد شانس پیروز حناچی از سایر گزینه‌های این فهرست بیشتر باشد.

به این گروه می‌توان مدیران رده پایین‌تر شهرداری را هم اضافه کرد. مصطفی سلیمی و رسول کشت پور شهرداران مناطق مختلف تهران هستند که شانس کمتری نسبت به مدیران میانی شهرداری دارند.

۴- مدیران وزارت کشور: علی اصغراحمدی (معاون سیاسی وزیر کشور) مصطفی سالاری (استاندار گیلان) مناف هاشمی (استاندار گلستان) علی اوسط هاشمی (استاندار سابق سیستان و بلوچستان) و غلامرضا انصاری (استاندار مازندران در دولت خاتمی) با توجه به شهردار شدن افشانی، سایر مدیران وزارت کشور هم شانس خود را برای نشستن بر صندلی استانداری بالا می‌بینند. میرلوحی و حسن رسولی که هر دو استاندار سابق بوده‌اند و حبیب زاده که معاون وزیر کشور بوده است، وزن بالایی در شورای شهر دارند. عملکرد اوسط هاشمی در سیستان و بلوچستان خوب بوده و در میان این افراد، بیشترین شانس را دارا است.

۵- چهره‌های سیاسی: قرار گرفتن بعضی اسامی در این فهرست، بیشتر یک اظهار ادب اعضای شورا به دوستان خود بوده تا مطرح کردن جدی یک گزینه برای شهرداری تهران. جواد امام (عضو ارشد دفتر خاتمی) صادق خرازی (دبیرکل حزب ندای ایرانیان) و مصطفی موسوی لاری (فرزند وزیر کشور دولت خاتمی) و ابراهیم انصاری لاری (رئیس منطقه آزاد کیش) از این افراد هستند.

۶- گمنام‌ها: چند چهره غیر مشهور هم در این فهرست هستند. حمید امامی، محمودرضا خواجه نصیر، علی مقدس زاده و محمدرضا واعظ مهدوی. بعید است این افراد شانس زیادی برای حضور در شهرداری تهران نداشته باشند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 شهرداری تهران محسن هاشمی رفسنجانی مناف هاشمی نصرالله جهانگرد محمود میرلوحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت

ویتامین B12 در گوشت قرمز، محصولات لبنی و مکمل های مختلف برای عملکرد بهتر مغز و جلوگیری از کم خونی وجود دارد و همچنین می تواند آلوده کننده های پوستی، باکتری ها و التهاباتی مثل جوش ها را از بین ببرد و باعث تغییر در فعالیت باکتری هایی می شود که روی سطح پوست ایجاد خواهند شد. 

همانطور که می دانید آکنه ها فقط مخصوص جوانان و نوجوانان نیستند. در حقیقت بیشتر ما در برهه ای از زندگی با آن درگیر می شویم. تخمین زده شده است که 80 درصد از مردم دنیا بین سنین 11 تا 30 سال ، با این آکنه ها مواجه می شوند.

بدترین قسمت قضیه اینجاست که بسیاری از افراد در دهه 40 و 50 زندگی می کنند، هنوز هم با آکنه ها درگیر هستند. از آن جایی که این آکنه ها کاملاً طبیعی هستند اما افراد اصلاً دوست ندارند که آن ها را تحمل کنند و همچنین دانشمندان نیز هنوز نمی دانند که علت اصلی ایجاد آکنه چیست و چگونه می توان از آن پیشگیری کرده و یا آن را درمان کرد.

به گزارش نمناک، طبق مطالعاتی که نتایج آن را در این بخش می خوانید مشخص شد که اثر التهابی ویتامین B12 بر روی همه افراد مشابه و به یک میزان نیست و بلکه حتی ممکن است برای برخی افراد موجب رفع آکنه نشود.

ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت 

هویینگ لی یک مولکول شناس در دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا همراه با تیمش تصمیم گرفتند که روی سطح بالای ویتامین B12 تمرکز کنند و تحقیقات خود را بر مبنای تجربیات شش دهه گذشته قراردادند و مواردی را در این شش دهه مورد بررسی قرار دادند.

تقریباً تعداد زیادی از افرادی که ویتامین B12 مصرف می کردند، با آکنه روبه رو بودند . اولین چیزی که به تشخیصش پرداختند، بررسی راه عبوری مولکول هایی بود که ویتامین B12 در پوست تولید می کردند و باعث ایجاد آکنه می شدند.

سپس این راه های عبوری مولکولی را بین افرادی که پوست سالم داشتند و افرادی که مستعد آکنه بودند، مقایسه کردند . آن ها به این نتیجه دست یافتند که ترکیب های زیستی ویتامین B12 در افرادی که مستعد آکنه هستند، نمی تواند تنظیمات خوبی را در مسیر عبور این مولکول ها فراهم کند اما افراد با پوست سالم به خوبی از پس این کار بر می آیند .

در مرحله بعد تصمیم گرفتند که روی تاثیر افزایش مصرف ویتامین B12 از منابع بیرونی بر روی سطح ویتامین B12 تولید شده در باکتری پوست تحقیق کنند. آن ها 10 نفر داوطلب با پوست سالم برای این تحقیق را انتخاب کردند و خواستند که تزریق ویتامین B12 را انجام دهند.

 در این آزمایش ، جنیفر عبسی گزارش کرد که محققان به اثبات رساندند که مکمل B12، مسیر عبور مولکول هایی که درگیر ترکیب سازی ویتامین هستند را سرکوب می کند. در حقیقت این ژن ها در افرادی که آکنه بیشتری دارند ، کمتر یافت می شود و بنابراین به نتیجه رسیدند که مصرف بالای ویتامین B12 می تواند باعث افزایش باکتری در پوست شود و تولید مولکول های مقابله گر را کاهش دهد و نا تعادلی را در پوست ایجاد کند که باعث ایجاد آکنه خواهد شد. 

طبق مطالعاتی که در مجله های علمی چاپ شده است، یکی از شرکت کننده ها توانست بعد از گذشت یک هفته از تزریق ویتامین B12 با ناپدید شدن آکنه ها روبرو شود.

زمانی که هویینگ لی و تیم او به آزمایش ژن های ایجاد کننده مسیر عبوری مولکولی در این فرد پرداختند، به این نتیجه رسیدند که افراد دیگر هم چهارده روز بعد از تزریق با از بین رفتن آکنه هایشان مواجه شدند. این تیم تمام ژن ها را در آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار دادند. 

باکتری ها از طریق تولید ترکیباتی به نام پورفیرین پاسخ می دهند که باعث افزایش انواع التهاب می شود و ظاهر آکنه را بدتر خواهد کرد.

خانم لی گفت:

جالب اینجاست به این نتیجه رسیدیم که ارتباط پنهانی بین ویتامین B12 و تولید باکتری توسط پوست وجود دارد اما قبل از این که تصمیم به کنار گذاشتن مکمل ها و هر ماده غذایی که سرشار از ویتامین B12 می باشد ، مثل ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ و غیره بگیرید ، باید به یاد داشته باشید که این تحقیق در وسعت کمی انجام شده و هنوز اثباتی برای این قضیه وجود ندارد.

در آخر علاوه بر رعایت تمام نکات بالا، برای کاهش اکنه می توانید چندین نکته را در نظر بگیرید.

عبارتند از :  قرار نگرفتن مداوم در برابر نور خورشید  استفاده از کرم ضد آفتاب  کاهش استرس و اضطراب  خودداری از غذاهای چرب  کاهش مصرف قند و شکر کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • قیمت رحم اجاره‌ای؛ ۴۰۰ میلیون تا ۹۰۰ میلیون تومان!
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • افزایش شانس خولین لوپتگی برای هدایت میلان
  • قیمت رحم اجاره‌ای
  • بازار داغ اجاره رحم در بین دهه هفتادی‌ها
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری